Intrebari frecvente

Ne dorim ca fiecare detaliu al evenimentului tau sa fie pus la punct. Astfel, am pregatit o serie de intrebari frecvente care sa te ajute in organizarea petrecerii de vis!

afla mai multe
Cum arata playlistul Give me 5?

Odata cu fiecare eveniment la care am participat ne-am perfectional selectia de genuri muzicale si piese cover pentru a asigura cea mai buna atmosfera. In playlistul nostru se regasesc cover-uri din repertoriul international, acele piese clasice, pe care sa cantam impreuna versurile, muzica romaneasca reinterpretata, balcanica, dar si populara.

Avem un DJ dedicat care acopera intreg evenimentul, atunci cand muzica live ia o mica pauza, dar dansul si distractia nu se opresc.

Cu siguranta. Programele noastre sunt concepute pentru a asigura acoperire de la inceputul si pana la finalul oricarui eveniment. In functie de nevoile si preferintele fiecaruia, putem canta 3 sau 4 programe a cate 45 de minute de muzica live, cover-uri internationale si romanesti. In plus, programul de muzica populara si selectia facuta de DJ-ul nostru va intregi seara.

Fiecare eveniment este unic pentru noi, devreme ce lucram pentru oameni si cu oameni. De aceea, discutam impreuna nevoile si preferintele fiecarui client si impreuna stabilim conditiile de colaborare, in baza contractului nostru.

Sigur, ne place sa avem spectatori la repetitii. Suntem deschisi pentru auditii in studio-ul nostru din zona Unirii, Bucuresti.

Ai alta intrebare?

contacteaza-ne